Suomi

Vahvasti valittu - vuodesta 1980 - STARK

Tervetuloa täysin uusituille Stark.fi -sivuillemme!

Ilolla ja ylpeydellä esittelemme uuden yritysilmeemme, jonka mukaiseksi tulevat päivittymään myös markkinointimateriaalimme, oppaamme sekä tietenkin tuotteemme.

Syksy ja sitä mukaa uusi kausi on lähtenyt vauhdikkaasti käyntiin. Pohjoismaiden lisäksi rekat ovat hakeneet STARK -työlaitteita muun muassa Saksaan, Sveitsiin sekä Kroatiaan.

Olemme sydämeltämme suomalainen, mutta aidosti kansainvälinen työlaitteiden valmistaja ja tuotteitamme meni viime kaudella mm. Oseanian, Afrikan sekä Pohjois-Amerikan maihin.

Kaikki STARK -työlaitteet edelleen suunnitellaan, hitsataan, maalataan, asennetaan ja testataan omalla tehtaallamme Lapinlahdella.

Uusina puolina nettisivuille tulevat muun muassa huolto-osapaketit sekä tarjouskysely, joiden avulla pyrimme tekemään tuotteidemme ja niiden huolto-osien valinnan sekä hankinnan mahdollisimman helpoksi.

Lisäksi olemme julkaisseet uusia ja uudistettuja tuotteita – Tutustuthan niihin etusivun ”Poimintoja tuotteistamme” -osiossa.

Tehtaaltamme löydätte erittäin kattavan valikoiman (yli 95%) huolto- ja kulutusosia, joiden toimittaminen hoituu nopeasti ja luotettavasti niin kotimaassa kuin globaalisti.

Strongly Chosen – STARK – Vahvasti valittu

News pic - Stark - picture of STARK WBU wingbucket with slogan "Vahvasti valittu"
STARK takaharjat

Tulevat tapahtumat

Villi Länsi 31.3. – 1.4. ja Mansen mörinät 14. – 15.4. Molemmissa tapahtumissa on esillä kevään sesongin lisälaitteita, jotka sopivat kiinteistöjen pihoille sekä teille.

» Lue lisää

Me olemme STARK – tuotteet

Korviimme tänne Lapinlahden tehtaalle on kiirinyt tieto, että työkoneistamme, kuten esimerkiksi U-aurasta, nivelaurasta sekä harjalaitteistamme, puhutaan tuolla kentällä varsin mairittelevaan sävyyn.

» Lue lisää

Yhdessä me olemme STARK

Kahvi ja voileipäkakku. Siinä on yhdistelmä, jonka avulla STARK porskuttaa vahvasti vuodesta toiseen edelläkävijänä työkoneiden tuotekehityksen kärjessä.

» Lue lisää
STARK-logo-image

Lametal Oy:lle uusi omistuspohja

Yrityksen avainhenkilöt sekä Canelco Management Oy vahvistavat tulevaisuutta. Lametal Oy:n avainhenkilöt sekä Canelco Management Oy ovat ilmoittaneet allekirjoittaneensa yrityskaupan 2.7.2021.

» Lue lisää

Tervetuloa STARKin ajan­kohtaisten aiheiden pariin! Löydät yrityksen julkaisemat tiedotteet, tuote­julkistukset sekä muut tuoreet kuulumiset Uutiset-osiosta. Blogi-osiosta löydät tekstejä, joissa avataan syvällisemmin yrityksen tuotteita, toiminta­tapoja sekä arvoja.

Tervetuloa jälleen­myyjien info-sivulle. Löydät täältä STARK-tuotteiden käyttö­oppaat ja huolto-osalistat.