Svenska

Strongly chosen - since 1980 - STARK

Sopning

STARK sopmaskiner är unika och de mest effektiva på marknaden. Många teknologier som Sweeper Double Floating och tekniska lösningar garanterar bästa möjliga rengöringsresultat.

Nästan alla våra sopmaskiner finns även med normal och högeffektiv högtrycksspolning. Kraften i högtrycksspolsystemet är baserad på en högtryckspump från Dynaset, vars fördelar inkluderar lägre vatten- och bränsleförbrukning. Den höga kvaliteten förstärks ytterligare av den patenterade EcoLine-lamellen, som ger betydligt längre livslängd än normalt.

Som en specialitet tillverkar STARK även borstar med kassettlamell (pat. EcoLine), som förbättrar sopmaskinens kastegenskaper ännu mer.

Sopning - lagerprodukter

korkeapainepölynsidonta

STARK högtrycksdammbindning

Stark högtrycksdammbindningssystem är utformat för att tåla professionell användning. Högtrycksdammbindningen ökar effektiviteten. Systemet gör din Stark-sopmaskin till ett ännu mångsidigare redskap. Systemet finns för alla Stark uppsamlande sopmaskiner och sopskopor samt Stark RB-S sopvalsar.

» Läs om produkten
stark puomiharja

STARK bomborstar 

Stark bomborste kan användas i grävmaskiner, kombinationsgrävare eller andra maskiner med separat bom. Bomborsten kan användas för att rengöra svåråtkomliga objekt som bakom staket, och den är även utmärkt för rengöring av järnvägsspår.

» Läs om produkten
kauhaharja

STARK sopskopor, KAH-ST-modeller  

Stark sopskopor är avsedda för rengöring av gator och gårdsplaner samt industriområden, hamnar och sorteringscentraler, områden där det krävs hög rengöringseffekt och slitstyrka hos soputrustningen. Sopskopan kan användas på traktorer, fastighetsunderhållsmaskiner och hjullastare.

» Läs om produkten

Sopning - projektprodukter

STARK projektprodukter är arbetsredskap som konstruerats utifrån kundens krav. Produkterna kan modifieras för olika basmaskiner och/eller arbetsobjekt. Be din STARK-försäljare om mer information.

The STARK Runway Lightbar Sweeper in action

STARK lampsop

Stark spårsop är avsedd att användas med grävmaskin och kombinationsgrävare. Den robusta ramen av högkvalitativt konstruktionsstål och komponenter från ledande europeiska tillverkare garanterar driftsäkerhet, effektivitet och hållbarhet.

» Läs om produkten
Backview of the STARK Rear Sweeper 4,5 m

STARK bakmonterad sopvals 4,5 m 

Stark THM 4500 mekanisk bakmonterad sopvals är avsedd för effektiv sopning av stora ytor som flygfält, hamnar, terminaler, industriområden. För användning på arbetsmaskiner med 3-punktsfäste. Arbetsbredd 4500 mm, möjliggör effektiv sopning av stora ytor.

» Läs om produkten
STARK takaharjat

STARK bakmonterad sopvals 2,5 och 3 m 

Stark bakmonterad sopvals är avsedd att användas i traktorns lyftanordning för stabil sopning av exempelvis trottoarer, korsningar och skridskobanor. Sopvalsen får sin rotationskraft mekaniskt från kraftuttaget (PTO) via ledaxlarna. Sopvalsen vrids hydrauliskt 15° åt båda sidor.

» Läs om produkten
The STARK Railway Sweeper attachment first picture

STARK spårsop

Stark spårsop är avsedd att användas med grävmaskin och kombinationsgrävare. Stark spårsop är avsedd för snabb och effektiv snöröjning av växlar, bangårdar och plankorsningar.

» Läs om produkten
Listaharja

STARK SB Listborste

STARK SB Strip borste är ett billigt men effektivt verktyg för mångsidig borstning. Borsten kan kopplas från en gaffeltruck eller liten lastare till en stor hjullastare eller grävmaskin.

» Läs om produkten