Svenska

Strongly chosen - since 1980 - STARK

Snöröjning

De starka, hållbara och snygga STARK-snöredskapen garanterar ett lyckat slutresultat även vid flyttning av stora mängder snö. Vingsnöskopan är ett mångsidigt verktyg för rengöring av trånga gårdar och förflyttning av snö. STARK snöslungor är klassiker som röjer vägar och parkeringsplatser effektivt och tillförlitligt. Vår förnyade högtippskopa är en riktig arbetshäst som klarar av att tippa de allra tyngsta snöhögar och också ta bort packad snö från vägen vid behov.

STARK snö- och lättmaterialskopor är designade för att vara så starka som möjligt utan onödig vikt.

Snöröjning - lagerprodukter

siipilumikauhat

STARK WBU vingsnöskopor

Stark WBU vingsnöskopa är ett mångsidigt arbetsredskap för plogning av stora ytor och förflyttning och lastning av snö, flis och annat material. Vingsnöskopan kan användas med traktorer, fastighetsunderhållsmaskiner och hjullastare.

» Läs om produkten

STARK IBL Isrivare

Allmän presentation Produktkort Se vår produktvideo på Youtube Behöver du kvalitet? Lämna OFFERTBEGÄRAN här Allmän presentation Ett kraftigt verktyg för professionella hjulmaskinförare.Finns även med snöstopp.

» Läs om produkten

Snöröjning - projektprodukter

STARK projektprodukter är arbetsredskap som konstruerats utifrån kundens krav. Produkterna kan modifieras för olika basmaskiner och/eller arbetsobjekt. Be din STARK-försäljare om mer information.

The STARK Snow Bucket attachment to snow plowing

STARK snöskopor

Stark snöskopor är avsedda för lastning av snö och andra lätta material. Skoporna är tillverkade av högkvalitativa material och konstruerade för att tåla yrkesmässig användning. Materialen i snöskopan är dimensionerade för att vara tillräckligt starka och skärskyddet är tillverkat av slitstål (500 HB). Tack vare den funktionella konstruktionen är det lätt att fylla och tömma skopan.

» Läs om produkten
höyläterä

STARK BG Hyvelblad

STARK BG hyvelblad är ett mycket robust arbetsredskap som fästs bak på traktorn för att ta bort packad snö och jämna ut grusvägar, vilket en vanlig bogserad vägsladd inte klarar av.

» Läs om produkten