Svenska

Strongly chosen - since 1980 - STARK

Plogning

STARK Relax-plogarna är de mångsidigaste, smartaste och starkaste någonsin. Det breda plogsortimentet inkluderar U-, vik-, fjärils- och diagonalplogar i storleksklasserna 3–30 ton.

Många patenterade och tekniska lösningar av toppklass gör plogningen smidig och snabb och säkerställer ett jämnt slutresultat.

STARK Relax-teknologi och innovativ pendling säkerställer effektivt avlägsnande av packad snö. De upphöjda kanterna på vikplogarna och U-
plogens kåpkonstruktion garanterar att produkterna håller länge.

Utbudet av STARK-plogar är stort, framför allt av U-plogar, eftersom de tillverkas både för små miljömaskiner och stora hjullastare på upp till 30 ton.

STARK RELAX nivelaura

STARK RELAX vikplogar för maskiner över 6 ton 

Stark RELAX vikplog är den mångsidigaste snöplogen på marknaden. RELAX vikplog lämpar sig utmärkt för plogning av gårdsplaner, vägar, skogsbilvägar m.m. Tack vare den patenterade RELAX bladutlösningsmekanismen kan plogen även ta bort packad snö. RELAX vikplog kan användas med fastighetsunderhållsmaskiner, traktorer och hjullastare.

» Läs om produkten
nivelaurat

STARK RELAX vikplogar för maskiner under 6 ton 

Stark RELAX vikplog är den mångsidigaste snöplogen på marknaden. RELAX vikplog lämpar sig utmärkt för bland annat plogning av gårdsplaner och vägar. Tack vare den patenterade RELAX bladutlösningsmekanismen kan plogen även ta bort packad snö och is. RELAX vikplog kan användas med fastighetsunderhållsmaskiner, traktorer och hjullastare.

» Läs om produkten
Alueaura

STARK RELAX diagonalplogar 

Stark RELAX diagonalplog är en stark universalplog som är utmärkt för rengöring av lättrafikleder och vägnät i tätorter. Diagonalplogen kan användas på traktorer, fastighetsunderhållsmaskiner och hjullastare.

» Läs om produkten
perhosaurat

STARK RELAX fjärilsplogar 

Stark RELAX fjärilsplog är en universalplog med mycket goda kastegenskaper när du behöver en plog som har bra kastegenskaper på bägge sidor. Plogen kan användas på traktorer, fastighetsunderhållsmaskiner och hjullastare.

» Läs om produkten
alueaura ammattikäyttöön

STARK diagonalplogar

STARK diagonalplog är en kraftig universalplog som är utmärkt för plogning av lättrafikleder och vägnät i tätorter. Plogen kan användas på traktorer, fastighetsunderhållsmaskiner och hjullastare. Plogen har mycket bra snökastegenskaper tack vare den optimala bladgeometrin och bladvinkeln.

» Läs om produkten