Svenska

Strongly chosen - since 1980 - STARK

Lastning

STARK lastningsredskap är designade och byggda för krävande yrkesanvändning. Högklassigt material, kraftig konstruktion och starka komponenter säkerställer effektiv och långvarig användning av utrustningen. STARK tillverkar ett brett urval av högtippande skopor för olika arbetsmaskiner och arbetsplatser. Utjämningsskopor finns i en modell med standardbredd för lättare och tyngre entreprenader.

Sideview of the STARK High-tipping Bucket on upward position

STARK högtippskopor

Stark högtippskopor är avsedda för lastning av lätta material. Skoporna är tillverkade av högkvalitativa material och konstruerade för att tåla yrkesmässig användning. Materialen i högtippskopan är dimensionerade för att vara tillräckligt starka och skärskyddet är tillverkat av slitstål (500 HB). Tack vare den funktionella konstruktionen är det lätt att fylla och tömma skopan.

» Läs om produkten
Backview of the STARK Leveling Bucket attachment

STARK utjämningsskopor

Proffsens val för utjämning av vägbäddar och -ytor. Konstruerad för att vara effektiv och hållbar. Styv kåpkonstruktion. God sikt tack vare den låga konstruktionen. Skärskydd och utjämningsplattor av 500 HB slitstål och kantkrokar för transport av långt gods. Tilläggsutrustning: verktygslådor (låsbara), bultade snösidor

» Läs om produkten