Svenska

Strongly chosen - since 1980 - STARK

Hyvling

Klart att köra! STARK vägsladdar har en mycket omfattande standardutrustning och massor av olika alternativ för ännu mångsidigare vägunderhåll. Patenterad Crab Steering (krabbstyrning) gör att du kan köra traktorn mitt på vägen utan att behöva akta dig för mjuka vägkanter. Hjulpackare med pneumatiska däck som utjämnar vägen efter sladdningen är standardutrustning. Den ovanligt höga körhastigheten hos STARK vägsladdar, upp till mer än 10 km/h, påskyndar vägunderhållet avsevärt.

tielanat

STARK TL 4500 & TL 7500-vägsladdar 

Vägsladdarna Stark TL 4500 och TL 7500 är konstruerade för vägformning, borttagning av hålserier och kantning. Vägsladden är smidig och rörlig tack vare den patenterade svängbara hjulpackaren, som även möjliggör krabbstyrning (”CRAB STEERING”). Det gör att vägsladden kan användas även på mjuka vägar, då basmaskinen kan köra mitt på vägen. Den svängbara hjulpackaren är smidig även på smala vägar och i trånga kurvor, där sladdning av vägens ytterkurva kan göras med ett enda drag.

» Läs om produkten
höyläterä

STARK BG Hyvelblad

STARK BG hyvelblad är ett mycket robust arbetsredskap som fästs bak på traktorn för att ta bort packad snö och jämna ut grusvägar, vilket en vanlig bogserad vägsladd inte klarar av.

» Läs om produkten
The STARK rear grader product picture, grader set the side

STARK RG 3050 bogserad vägsladd

Stark Bogserad vägsladd med stora svängvinklar och omfattande utrustning för jordbruk och allmän användning. Tack vare den idealiska designen och vikten ger sladden ett utmärkt arbetsresultat. Stark bogserad vägsladd är väl utrustad för användning året runt.

» Läs om produkten