Svenska

Strongly chosen - since 1980 - STARK
Spela videoklipp

Kommer snart - våren 2024!

etusivu_karuselli_talvi_1
etusivu_karuselli_talvi_2
etusivu_karuselli_talvi_5
etusivu_karuselli_talvi_3
etusivu_karuselli_talvi_4
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Vi känner till förutsättningarna,
vi kan utrustningen

– välj Stark

Tero Viherlehto
Tero ViherlehtoVD, KS-Kiinteistö Oy
Läs mer
Vårt företag använder STARKs utrustning för plogning, lastning av snö och sopning. Våra erfarenheter är goda: tillbehören är välkonstruerade och bygger på erfarenhet, vilket betyder att de är mycket hållbara. Reservdelar är lätt tillgängliga och STARK hjälper till om det behövs.
Ismo Hintikka
Ismo HintikkaFöretagare
Läs mer
Det är trevligt att samarbeta med STARK, eftersom de lyssnar på kundernas erfarenheter och tar in utvecklingsförslag i produktionen. Som företagare fick jag vara med i produktutvecklingen av vägsladden TL7500, då jag berättade om mina praktiska arbetserfarenheter för sladdens konstruktörer och utvecklare. Jag har fått intrycket att STARK värdesätter dessa upplevelser.
Tomi Ylikotila
Tomi Ylikotila Grönområdeschef, Katinkullan kiinteistöhoito Oy
Läs mer
Vårt fastighetsskötselföretag använder STARKs utrustning för plogning och sopning av gator. Mina erfarenheter av STARKs utrustning är goda: Arbetsredskapen är tåliga och välbyggda och har litet underhållsbehov. Med de högklassigt designade och tillverkade redskapen går arbetet snabbt.
Timo Kovanen
Timo KovanenFöretagare, Koneurakointi Kovanen Oy
Läs mer
Jag använder Starks största vägsladdsmodell TL 7500 för sladdning av statliga vägar. Den väger tillräckligt mycket för att bita bra på grusvägar. I min vägentreprenad har jag 150 kilometer att sladda, och för det fungerar den här vägsladden väl.
Jarkko Ovaska
Jarkko OvaskaFöretagare, Koneurakointi Ovaska Oy
Läs mer
Vi har använt Starks tillbehör i mer än tio år och vi är mycket nöjda med dem. Vi har en uppsamlande sopanordning, en sandspridare, en sopvals m.m. Alla redskap är hållbara och fungerar väl. Bakgrunden till det långa samarbetet är vår erfarenhet att Starks fabrik skapar god kontakt mellan säljare och kund. När samarbetet fungerar bra år efter år är det naturligt att fortsätta med det.
Föregående
Nästa

Urval från våra produkter:

STARK RELAX nivelaura

STARK RELAX vikplogar för maskiner över 6 ton 

Stark RELAX vikplog är den mångsidigaste snöplogen på marknaden. RELAX vikplog lämpar sig utmärkt för plogning av gårdsplaner, vägar, skogsbilvägar m.m. Tack vare den patenterade RELAX bladutlösningsmekanismen kan plogen även ta bort packad snö. RELAX vikplog kan användas med fastighetsunderhållsmaskiner, traktorer och hjullastare.

» Läs om produkten
hiekoituskauha

STARK sandningsskopor 

ÄVEN LÄMPLIG FÖR ATT SPRIDNING VÄGSALT. STARK sandningsskopa är avsedd för effektiv halkbekämpning på gårds- och vägområden; även spridning av dammbindningssalt är möjlig tack vare den kompakta konstruktionen och PRECISE SPREAD-tekniken. Med den bekämpar du halka på ett högklassigt och kostnadseffektivt sätt.

» Läs om produkten
siipilumikauhat

STARK WBU vingsnöskopor

Stark WBU vingsnöskopa är ett mångsidigt arbetsredskap för plogning av stora ytor och förflyttning och lastning av snö, flis och annat material. Vingsnöskopan kan användas med traktorer, fastighetsunderhållsmaskiner och hjullastare.

» Läs om produkten