Suomi

Vahvasti valittu - vuodesta 1980 - STARK

Me olemme STARK

Lametal Oy sijaitsee Lapinlahdella noin 60 kilometriä Kuopiosta pohjoiseen. Yritys on kehittänyt ja markkinoinut erilaisia lumityö- ja harjalaitteita jo yli 40 vuotta. STARK-myyntiverkosto ulottuu Suomen lisäksi kaikkiin Pohjoismaihin, Baltian maihin sekä Keski-Eurooppaan ja Pohjois-Amerikkaan.

2000-luvulla yrityksen markkina-alue on kasvanut voimakkaasti Suomen rajojen ulkopuolelle ja nykyisin olemmekin erittäin vahvasti vientiyritys. Nykyisin tuoteperheeseen kuuluu laaja valikoima erilaisia lumiauroja, harjalaitteita, hiekan- ja suolanlevittimiä, tielanoja sekä mm. lentokenttien ylläpitoon valmistettuja erikoislaitteita.

STARK • tutustu brändiimme:

Katso video

STARK • katso tarinamme:

Katso video

STARK -VAHVA OSAAJA

Lametal Oy suunnittelee, valmistaa ja markkinoi STARK-työlaitteita pyöräkuormaajiin, kiinteistönhoitokoneisiin, traktoreihin ja kaivukoneisiin. Yrityksen päätuotteita ovat erilaiset lumityö- ja harjalaitteet kiinteistöjen ja taajamien hoitoon.

Lametal Oy sijaitsee Lapinlahdella noin 60 kilometriä Kuopiosta pohjoiseen. Yritys on kehittänyt ja markkinoinut erilaisia lumityö- ja harjalaitteita jo yli 40 vuotta. STARK-myyntiverkosto ulottuu Suomen lisäksi Ruotsiin, Norjaan, Tanskaan, Islantiin, Viroon, Latviaan ja Liettuaan.

JÄRKEVÄ VALINTA

Stark-tuotteet on alan johtavien urakoitsijoiden valinta, kun tarvitaan laadukkaita työlaitteita aurakseen, hiekoittamiseen ja harjaukseen. Ne ovat kuuluisia toimivuudestaan, kestävyydestään sekä teknisistä ominaisuuksistaan. Stark-työlaitteet liitetään osaksi peruskonetta, joka voi olla traktori, kiinteistöhuoltokone, pyöräkuormaaja tai kaivuri. Työntuottavuus riippuu paljon siitä, millaiset työlaitteet peruskoneeseen liitetään. Laadukkaat STARK-työlaitteet ovat järkevä valinta, kun tehokkuus ratkaisee.

PITKÄ KOKEMUS

STARK-tuotteet ovat saaneet alkunsa 1980-luvun alkupuolella, jolloin niiden kehityksen ja valmistuksen aloitti PK – Peltosalmi Oy. Ensimmäinen STARK -tuote oli traktorin etunostolaite, joka sai pian seurakseen puskulevyn, avoharjan ja alueauran. Vuonna 1987 tuoteoikeudet siirtyivät Lapinlahden Metallityölle, joka myöhemmin muutti nimensä Lametal Oy:ksi. 1990-luvulla tuotevalikoima laajentui käsittämään myös nivelaurat, keräävät harjakoneet, hiekoittimet ja siipilumikauhat. 2000-luvulla yrityksen markkina-alue on kasvanut Suomen rajojen ulkopuolelle Norjaan, Ruotsiin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Nykyisin tuoteperheeseen kuuluu laaja valikoima erilaisia auroja, harjoja, hiekoittimia, lumikauhoja sekä tielanoja.

LAADUKKAASTI KOTIMAINEN

STARK-tuotteet ovat suunniteltu ammattikäyttöön. Suunnittelun lähtökohtina ovat ensiluokkainen toimivuus, kestävyys ja helppo liitettävyys peruskoneisiin. Kotimaisuus on lisäksi tärkeä osa STARK-työlaitteita. Kaikki STARK-tuotteet on suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

Uudistuva ja osaava Lametal

RenewLametal vaihe 1. - tuotanto­filosofia­uudistuksella liiketoiminta­tehokkuutta ja kansainvälisen kasvun edellytyksiä Lametal Oy:lle

Euroopan unionin osarahoittama -logoEuroopan unionin osarahoittaman RenewLametal vaihe 1. – hankkeen kokonais­tavoitteena on luoda uusien toimintatapa-, digitalisaatio ja prosessi­ratkaisuilla Lametal Oy:lle erinomaiset edellytykset kasvuun niin kansain­välisesti kuin kotimaassa. Hankkeen keskeisenä tavoitteena on kehittää Lametal Oy:lle edellytykset uudistua tuotanto­toiminnan osalta tilaus­ohjautuvasta toimijasta varasto- ohjautuvaksi toimijatahoksi.

Tervetuloa STARKin ajan­kohtaisten aiheiden pariin! Löydät yrityksen julkaisemat tiedotteet, tuote­julkistukset sekä muut tuoreet kuulumiset Uutiset-osiosta. Blogi-osiosta löydät tekstejä, joissa avataan syvällisemmin yrityksen tuotteita, toiminta­tapoja sekä arvoja.

Tervetuloa jälleen­myyjien info-sivulle. Löydät täältä STARK-tuotteiden käyttö­oppaat ja huolto-osalistat.