Suomi

Vahvasti valittu - vuodesta 1980 - STARK

Lumityöt

Lujat, kestävät ja näyttävät STARK-lumityölaitteet takaavat onnistuneen lopputuloksen isojenkin lumimäärien siirtämisessä. Siipilumikauha on monipuolinen työkalu ahtaidenkin pihojen puhdistamiseen sekä lumen siirtämiseen. STARK-lumilingot puolestaan ovat klassikkoja, joilla tiet ja parkkialueet aukeavat tehokkaasti ja luotettavasti. Uusittu Korkeakippaava kauhamme on todella järeä työjuhta, jolla kippaat painavimmatkin lumikasat ja tarvittaessa poistat polanteenkin tiestä.

STARK lumi- ja kevytmateriaalikauhat on suunniteltu mahdollisimman lujiksi ilman turhaa painoa.

Lumityöt - varastotuotteet

siipilumikauhat

STARK WBU siipilumikauha

STARK WBU siipilumikauha on monipuolinen työlaite aurattaessa suuria alueita sekä kun siirretään ja kuormataan lunta, haketta ym. materiaalia. Siipilumikauhaa voidaan käyttää traktoreissa, kiinteistönhoitokoneissa ja pyöräkuormaajissa.

» Tutustu tuotteeseen

Lumityöt - projektituotteet

Projektituotteet ovat työlaitteita, joiden lähtökohtana ovat asiakkaan vaatimukset. Tuotteita voidaan muokata eri peruskoneille ja/tai työkohteen mukaisesti.

The STARK Snow Bucket attachment to snow plowing

STARK lumikauhat

STARK lumikauhat on suunniteltu lumen ja muiden kevyiden materiaalien kuormaukseen. Kauhat on valmistettu laadukkaista materiaaleista ja suunniteltu kestämään ammattikäytössä. Lumikauhan materiaalivahvuudet on mitoitettu riittävän vahvoiksi ja huulilevy on kulutusterästä (500 HB). Toimivan muotoilun ansiosta kauha täyttyy ja tyhjentyy helposti.

» Tutustu tuotteeseen

Tervetuloa STARKin ajan­kohtaisten aiheiden pariin! Löydät yrityksen julkaisemat tiedotteet, tuote­julkistukset sekä muut tuoreet kuulumiset Uutiset-osiosta. Blogi-osiosta löydät tekstejä, joissa avataan syvällisemmin yrityksen tuotteita, toiminta­tapoja sekä arvoja.

Tervetuloa jälleen­myyjien info-sivulle. Löydät täältä STARK-tuotteiden käyttö­oppaat ja huolto-osalistat.