Suomi

Vahvasti valittu - vuodesta 1980 - STARK

STARK hiekoituskauhat

VIDEOT - Laite toiminnassa

The STARK Bucket Spreader attached to the front of operating machine side view
Katso video

Kaipaatko laatua?

STARK - Vahvasti valittu
STARK BUCKET SPREADERS 1
STARK BUCKET SPREADERS 2
STARK BUCKET SPREADERS 3
STARK BUCKET SPREADERS 4
STARK BUCKET SPREADERS 5
STARK BUCKET SPREADERS 6
STARK BUCKET SPREADERS 7
STARK BUCKET SPREADERS 8
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
STARK BUCKET SPREADERS 1
STARK BUCKET SPREADERS 2
STARK BUCKET SPREADERS 3
STARK BUCKET SPREADERS 4
STARK BUCKET SPREADERS 5
STARK BUCKET SPREADERS 6
STARK BUCKET SPREADERS 7
STARK BUCKET SPREADERS 8
previous arrow
next arrow

Yleisesittely - hiekoituskauhat

SOVELTUU MYÖS TEIDEN SUOLAUKSEEN.

STARK hiekoituskauha on suunniteltu tehokkaaseen piha- ja tiealueiden liukkauden torjuntaan, myös pölynsidontasuolan levittäminen on mahdollista tiiviin rakenteen ja PRECISE SPREAD -teknologian ansiosta.

Sen avulla torjut liukkautta laadukkaasti ja kustannustehokkaasti. STARK hiekoituskauhaa voidaan käyttää 3–25 tonnin traktoreissa, kiinteistöhoitokoneissa ja pyöräkuormaajissa ja toimii sekä peruskoneen eteen että taakse asennettuna.

Vahvan rakenteen ja toimivuuden takaavat erikoisluja rakenneteräs, robottihitsattu rakenne, rungon jäykistekotelot, koteloimaton kauhan sisäpinta, kauhan tuenta ja 3-piste tuki.

Hiekoituskauhan kaikissa malleissa on vakiona murskainakseli, joka hienontaa jäisen tai paakkuuntuneen hiekan, ja levitystelan suojatangot, jotka estävät isojen kivien ja jäiden pääsemisen levitystelalle.

PRECISE SPREAD -teknologian ansiosta hiekkaa tai muuta liukkauden torjuntaan tarkoitettua materiaalia voidaan levittää tasaisesti ja tarkasti.

Levitettävän materiaalin määrää voidaan säätää portaattomasti virtauksensäätöventtiilillä, levitystelan pienet ja spiraalikuvioon sijoitetut kulutuspalat levittävät hiekkaa jatkuvasti ja tasaisesti. Stark hiekoituskauhan ominaisuudet tekevät liukkaudentorjunnasta sujuvaa ja nopeaa.

Laitteen tiiviin rakenteen, koteloidun moottorin ja upotettujen laakereiden johdosta saadaan paras mahdollinen hyötyleveys vähemmillä katvealueilla, hiekoitus on mahdollista myös seinien vieriin ja ahtaisiin väleihin.

STARK hiekoituskauhoja löytyy kaikkien kokoluokkien peruskoneisiin, vesitilavuudeltaan 560 litrasta aina 3000 litraan saakka.

Hiekoituskauhoissa on pultattavat STARK FIT -sovitteet, jotka ovat helposti vaihdettavissa toisiin, jos käytetään samaa hiekoituskauhaa useissa eri koneissa.

STARK hiekoituskauha on helppo huoltaa, laakereiden ja ketjun rasvaus sekä ketjun säätö voidaan tehdä suojia avaamatta.

Lisävarusteena hiekoituskauhaan on saatavana täyttösylinteri, jolloin kauhalla voidaan ottaa hiekkaa suoraan kasasta (vain traktorin nostolaitteeseen asennettuna). Lisävarusteena saatavalla kuumasinkityksellä voidaan suojata säiliö korroosiolta.

STARK työlaitteen pitkän elinkaaren takaa kotimainen STARK huolto- ja osapalvelu.

Tuotekortti

Soveltuvuus

Applicability of bucket spreaders

Teknologiat

PRECISE SPREAD - Stark

PRECISE SPREAD -TEKNOLOGIA

PRECISE SPREAD on teknologia, jolla liukkauden torjuntaan tarkoitettua materiaalia voidaan levittää erittäin tasaisesti ja tarkasti.

Hydrauliikan virtauksen säätimellä hiekoitintelan ja murskainakselin pyörimisnopeutta voidaan säätää portaattomasti (Kuva 1.). Murskainakseli rikkoo jäätyneen materiaalin ja siirtää sen sirotusaukkoa kohti (Kuva 2.).

Pienet, spiraalin muotoon hitsatut hiekoitintelan kulutuspalat (Kuva 2.) saavat aikaan jatkuvan, tasaisemman ja tarkemman materiaalin sirottelun. Kompakti rakenne, moottorin kotelointi ja laakereiden sijoittelu takaavat parhaan hyötyleveyden (Kuva 3.). Katvealueita jää vähemmän, hiekoitus onnistuu myös seinän vieriin ja ahtaisiin väleihin.

Hiekoitintelan tiivis rakenne on vuotamaton ja mahdollistaa jopa hiutalesuolan levityksen.

Stark FIT

STARK FIT

STARK FIT on työlaitekiinnikejärjestelmä, joka mahdollistaa nopean kiinnityksen vaihdon eri peruskoneiden välillä.

Huolella suunnitellun mitoituksen avulla STARK FIT mahdollistaa yli 50 erilaisen työlaitekiinnikkeen käytön samassa työlaitteessa. Tämä lisää työlaitteen monikäyttöisyyttä ja jälleenmyyntiarvoa.

Järeän mitoituksen vuoksi (16 kpl x M24) se soveltuu myös suurimpien työlaitekiinnikeiden asentamiseen.

Hydrauliikan tarve

Kytkentä kahdella letkulla, vaatii yhden kaksitoimisen hydrauliikkalohkon.

Vakiovarusteet

Huulilevy kulutusterästä (500 HB), murskainakseli, suojakalteri, kaksoispaineen varoventtiili, virtauksensäätöventtiili, huomiotarroitus, heijastimet. Useat venttiilivaihtoehdot, erilaiset hydrauliikan pikaliittimet.

Lisä-/valinnaiset varusteet

Täyttösylinteri lukkoventtiilillä, kuumasinkitys.

Sovitteet

STARK FIT

Käyttö- ja huolto-ohjekirja

Tervetuloa STARKin ajan­kohtaisten aiheiden pariin! Löydät yrityksen julkaisemat tiedotteet, tuote­julkistukset sekä muut tuoreet kuulumiset Uutiset-osiosta. Blogi-osiosta löydät tekstejä, joissa avataan syvällisemmin yrityksen tuotteita, toiminta­tapoja sekä arvoja.

Tervetuloa jälleen­myyjien info-sivulle. Löydät täältä STARK-tuotteiden käyttö­oppaat ja huolto-osalistat.