Suomi

Vahvasti valittu - vuodesta 1980 - STARK

Liukkauden torjunta

STARKin lisälaitteilla varmistat huipputuloksen myös liukkaudentorjunnassa. Hiekoitus- ja suolauskauhoissamme käytettävän ainutlaatuisen Precise Spread -teknologian ansiosta levitettävä matto on tasainen koko matkalla.

Erittäin tiivis rakenne murskausakselin kanssa takaa aineksen jouhevan läpimenon ja tarkan levityksen. Kauhoissa on holviton rakenne sekä markkinoiden tehokkain työleveys: kauhan leveyden lisäksi alle +10 cm työleveyteen verrattuna.

Raskaimpaan käyttöön soveltuva uniikki Murskeenlevitin on tarkoitettu muun muassa kaivoksille sekä muille työmaille, joissa pelkkä hiekoitus ei riitä. Suositeltu materiaali on 8-32 mm, mutta laite soveltuu myös hiekan levitykseen.

Liukkauden torjunta - varastotuotteet

hiekoituskauha

STARK hiekoituskauhat

SOVELTUU MYÖS TEIDEN SUOLAUKSEEN. STARK hiekoituskauha on suunniteltu tehokkaaseen piha- ja tiealueiden liukkauden torjuntaan, myös pölynsidontasuolan levittäminen on mahdollista tiiviin rakenteen ja PRECISE SPREAD -teknologian ansiosta. Sen avulla torjut liukkautta laadukkaasti ja kustannustehokkaasti.

» Tutustu tuotteeseen
murskeenlevitin

STARK HK 3600 HD murskeenlevitin

Suositellaan vähintään 15 tonnin työkoneisiin. STARK HK 3600 HD Murskeenlevitin on tehokas ja monipuolinen työlaite soran- ja murskeenlevitin ammattikäyttöön. Todella vankka rakenne ja korkealaatuiset komponentit takaavat tuotteen kestävyyden. Täydellinen murskauslaitoksille, kaivoksille ja muille isommille (rakennus)työmaille.

» Tutustu tuotteeseen

Liukkauden torjunta - projektituotteet

Projektituotteet ovat työlaitteita, joiden lähtökohtana ovat asiakkaan vaatimukset. Tuotteita voidaan muokata eri peruskoneille ja/tai työkohteen mukaisesti.

The STARK towable spreader spreading sand, galvanised larger size

STARK vedettävät hiekoittimet

STARK vedettävä hiekoitin on suunniteltu kovaan ammattikäyttöön ja laajojen alueiden hiekoitukseen. Vedettävä hiekoitin on oikea valinta silloin, kun hiekoitettavat alueet ovat suuria ja isoa hiekoitinta halutaan käyttää myös pienemmissä peruskoneissa. Hiekoitinta voidaan käyttää traktoreissa ja kiinteistöhoitokoneissa.

» Tutustu tuotteeseen

Tervetuloa STARKin ajan­kohtaisten aiheiden pariin! Löydät yrityksen julkaisemat tiedotteet, tuote­julkistukset sekä muut tuoreet kuulumiset Uutiset-osiosta. Blogi-osiosta löydät tekstejä, joissa avataan syvällisemmin yrityksen tuotteita, toiminta­tapoja sekä arvoja.

Tervetuloa jälleen­myyjien info-sivulle. Löydät täältä STARK-tuotteiden käyttö­oppaat ja huolto-osalistat.