Suomi

Vahvasti valittu - vuodesta 1980 - STARK

Lanaus

Valmiina ajoon! STARK-tielanoissa on erittäin kattava vakiovarustelu sekä runsaasti erilaisia vaihtoehtoja vieläkin monipuolisempaan tienhoitoon. Patentoitu Grab Steering (koirakäynti/rapuohjaus) mahdollistaa traktorin ajamisen keskellä tietä, jolloin kuljettajan ei tarvitse varoa pehmeitä pientareita. Vakiovarusteinen, ilmakumirenkailla varustettu rengaspakka tasaa tien pinnan lanauksen jälkeen. STARK-tielanojen poikkeuksellinen ajonopeus, jopa yli 10 km/h, jouduttaa tienhoitoa merkittävästi.

tielanat

STARK tielanat TL 4500 & TL 7500

STARK TL 4500 & TL 7500 -tielanat ovat suunniteltu tien muotoiluun, reikäsarjojen ja reunapaltteen poistoon. Tielana on ketterä patentoidun kääntyvän rengaspakan ansiosta, joka mahdollistaa myös rapuohjauksen eli koirakäynnin (”CRAB STEERING”). Tämän ansiosta tielanalla voidaan hoitaa myös pehmeitä teitä, kun peruskone on mahdollista pitää keskellä tietä. Kääntyvä rengaspakka on ketterä myös kapeilla teillä ja tiukoissa mutkissa, joissa tien ulkokurvin lanaus onnistuu kertavedolla.

» Tutustu tuotteeseen
The STARK rear grader product picture, grader set the side

STARK RG 3050 takalana

STARK Takalana on suurilla kääntökulmilla ja kattavilla varusteilla varustettu takalana maatalous- ja yleiskäyttöön. Lanan ihanteellisen muotoilun ja painon ansiosta saadaan erinomainen työnjälki. Stark takalana on vahvasti varusteltu ympärivuotiseen käyttöön.

» Tutustu tuotteeseen

Tervetuloa STARKin ajan­kohtaisten aiheiden pariin! Löydät yrityksen julkaisemat tiedotteet, tuote­julkistukset sekä muut tuoreet kuulumiset Uutiset-osiosta. Blogi-osiosta löydät tekstejä, joissa avataan syvällisemmin yrityksen tuotteita, toiminta­tapoja sekä arvoja.

Tervetuloa jälleen­myyjien info-sivulle. Löydät täältä STARK-tuotteiden käyttö­oppaat ja huolto-osalistat.