Suomi

Vahvasti valittu - vuodesta 1980 - STARK

Kuormaus

STARK-kuormauslaitteet on suunniteltu ja rakennettu ammattilaisten vaativaan käyttöön. Laadukkaat materiaalit, vahvat rakenteet sekä lujat komponentit varmistavat laitteiden tehokkaan ja pitkäikäisen käytön. STARK valmistaa kuormaukseen laajan kokovalikoiman korkeakippaavia kauhoja eri työkoneisiin ja työkohteisiin. Tasauskauhoissa tarjolla on standardileveydellä oleva malli kevyempään ja raskaampaan urakointiin.

Sideview of the STARK High-tipping Bucket on upward position

STARK korkeakippaavat kauhat

STARK korkeakippaavat kauhat on tarkoitettu kevyiden materiaalien kuormaukseen. Kauhat on valmistettu laadukkaista materiaaleista ja suunniteltu kestämään ammattikäytössä. Korkeakippaavan kauhan materiaalivahvuudet on mitoitettu riittävän vahvoiksi ja huulilevy on kulutusterästä (500 HB). Toimivan muotoilun ansiosta kauha täyttyy ja tyhjentyy helposti.

» Tutustu tuotteeseen
Backview of the STARK Leveling Bucket attachment

STARK tasauskauhat

Ammattilaisen valinta tienpohjien ja alueiden tasaukseen: Tehokkaaksi ja kestäväksi suunniteltu. Jäykkä kotelorakenne. Matalan rakenteen ansiosta hyvä näkyvyys. Huulilevy ja pohjan tasauslatat 500 HB kulutusterästä ja reunakoukut pitkien tavaroiden kuljettamiseen. Lisävarusteet: työkalulaatikot (lukittavat), pultattavat lumilaidat.

» Tutustu tuotteeseen

Tervetuloa STARKin ajan­kohtaisten aiheiden pariin! Löydät yrityksen julkaisemat tiedotteet, tuote­julkistukset sekä muut tuoreet kuulumiset Uutiset-osiosta. Blogi-osiosta löydät tekstejä, joissa avataan syvällisemmin yrityksen tuotteita, toiminta­tapoja sekä arvoja.

Tervetuloa jälleen­myyjien info-sivulle. Löydät täältä STARK-tuotteiden käyttö­oppaat ja huolto-osalistat.