Suomi

Vahvasti valittu - vuodesta 1980 - STARK

Kalustoa myydään nyt eri puolille maailmaa

Kesä on alkanut Lapinlahdella vilkkaissa ja kansainvälisissä merkeissä. Kauppaa on käyty kaikkiin pääilmansuuntiin ja erityisesti harjalaitteita on viety maasta ahkerasti: Kesäkuun alussa lähetimme BSW 3000 Kauhaharjan Uusi-Seelantiin, EBS 600 Puomiharjan Kanadaan, CSW 2500 Keräävän harjalaitteen Pohjois-Ruotsiin ja TH 3000 Takaharjoja Viroon.

Vaikka sää on helteinen ja kesälomakausi kuumimmillaan, seuraava tienpidon ja kiinteistöhoidon sesonki on vain muutaman kuukauden päässä. Muistathan varautua tulevaan syksyyn ja alkutalveen tilaamalla uutta kalustoa ajoissa. Olemassaolevan kaluston huollon ja kunnossapidon aika on myös ennen syksyä. Huolto-osien saatavuudesta on helpointa varmistua piipahtamalla Starkin verkkokaupassa tekemässä tilauksen ajoissa. 

STARK takaharjat

Tulevat tapahtumat

Villi Länsi 31.3. – 1.4. ja Mansen mörinät 14. – 15.4. Molemmissa tapahtumissa on esillä kevään sesongin lisälaitteita, jotka sopivat kiinteistöjen pihoille sekä teille.

» Lue lisää

Me olemme STARK – tuotteet

Korviimme tänne Lapinlahden tehtaalle on kiirinyt tieto, että työkoneistamme, kuten esimerkiksi U-aurasta, nivelaurasta sekä harjalaitteistamme, puhutaan tuolla kentällä varsin mairittelevaan sävyyn.

» Lue lisää

Yhdessä me olemme STARK

Kahvi ja voileipäkakku. Siinä on yhdistelmä, jonka avulla STARK porskuttaa vahvasti vuodesta toiseen edelläkävijänä työkoneiden tuotekehityksen kärjessä.

» Lue lisää
STARK-logo-image

Lametal Oy:lle uusi omistuspohja

Yrityksen avainhenkilöt sekä Canelco Management Oy vahvistavat tulevaisuutta. Lametal Oy:n avainhenkilöt sekä Canelco Management Oy ovat ilmoittaneet allekirjoittaneensa yrityskaupan 2.7.2021.

» Lue lisää

Tervetuloa STARKin ajan­kohtaisten aiheiden pariin! Löydät yrityksen julkaisemat tiedotteet, tuote­julkistukset sekä muut tuoreet kuulumiset Uutiset-osiosta. Blogi-osiosta löydät tekstejä, joissa avataan syvällisemmin yrityksen tuotteita, toiminta­tapoja sekä arvoja.

Tervetuloa jälleen­myyjien info-sivulle. Löydät täältä STARK-tuotteiden käyttö­oppaat ja huolto-osalistat.