Suomi

Vahvasti valittu - vuodesta 1980 - STARK

STARK tuoteopas – Harjatuotteet

Miksi STARK-harjatuotteet?

Pitkä kokemus harjatuotteiden valmistamisesta, innovatiiviset tekniset ratkaisut ja ammattitaito tehdä kulutukseltaan kestäviä sekä harjaustehokkuudeltaan ylivertaisia laitteita ovat tuotantomme kulmakiviä. Kestämään tehdyt harjamme valmistetaan aina teräslevystä valmiiksi tuotteeksi saakka konepajassamme, missä työskentelevät alan rautaiset ammattilaiset apunaan uusin teknologia. Käytämme mahdollisuuksien mukaan ainoastaan kotimaisia valmistajia ja alihankkijoita. Saat käyttöösi aidosti suomalaisen brändin ja globaalin toimijan tuotteen.

Tavoitteemme on tehdä harjatuotteita, joiden avulla työntekemisestä tulisi helpompaa, turvallisempaa ja tehokkaampaa. Otamme tuotannossamme huomioon ympäristö- ja vastuullisuuskysymykset, ja pyrimme aktiivisesti esimerkiksi polttoaineen kulutusta vähentäviin ratkaisuihin.

Monipuolinen valikoima harjatuotteita

STARK Avoharjat (RSW-S-MALLIT)

Monipuolisella ja ketterällä STARK avoharjalla puhdistat niin suuret kuin pienetkin alueet vaivatta ja kustannustehokkaasti niin kesällä kuin talvellakin. Avoharjaa voidaan käyttää traktoreissa, kiinteistöhoitokoneissa ja pyöräkuormaajissa. Suuren 30° kääntökulman ansiosta seinien, kaiteiden ym. puhdistus onnistuu vaivatta.

STARK Kauhaharjat (BSW-mallit)

Kokonsa puolesta uniikki harjalaite, jolla saat kerralla puhdistettua todella laajoja alueita. Parkkialueiden, pihojen sekä teollisuusalueiden, satamien ja lajittelukeskuksien puhdistukseen tarkoitettu tehokas laite on suunniteltu kestämään kovaakin kulutusta. Raskaaseen työhön tehdyt järeät kauhaharjat keräävät suurimmillaan roskasäiliöönsä jopa 3 kuutiota.

KAH-ST-MALLIT

Matalampi malli on suunniteltu käytettäväksi erityisesti traktoreissa, taajamakoneissa ja pienissä pyöräkuormaajissa katujen, pihojen sekä teollisuusalueiden, satamien ja lajittelukeskuksien puhdistukseen. Malli on mahdollista varustella patentoidulla 360 astetta pyörivällä kääntölaitteella, mikä mahdollistaa täydellisen puhdistustuloksen saavuttamisen ilman peruuttamista. ST-mallissa on lisäksi vakiona PIN FLOAT -kellunta ja 900 mm Ecoline -harjalamellit, joiden avulla kauhaharja myötäilee puhdistettavaa pintaa parantaen käytettävyyttä ja työtulosta. Kuulalaakeroidut tukirullat (lisävaruste) parantavat puhdistustulosta entisestään sekä vähentävät vakiona tulevien paksujen säästöterien kulumista.

STARK Keräävät harjalaitteet (KH-S-MALLIT)

Markkinoiden mahdollisesti ainoa todellakin keräävä harjalaite puhdistaa tiet, kadut ja pihat tehokkaasti ja ympäristöystävällisesti. Laitetta voidaan käyttää traktoreissa, kiinteistönhoitokoneissa ja pyöräkuormaajissa. Optimoidun muotoilun ansiosta näkyvyys on parempi lisäten näin työturvallisuutta. Sivuharjan avulla saadaan puhdistusleveys lisää ja esimerkiksi jalkakäytävien reunat puhdistuvat helpommin. Keräävä harjalaite kerää kaikki roskat ja viimeistelee harjaustuloksen keräten hienommankin aineksen.

STARK Korkeapainepölynsidonta

Tehokkuutta lisäävän korkeapaine­pölynsidonta­järjestelmän ansiosta saat harjastasi entistä monipuolisemman. Järjestelmä on saatavissa kaikkiin STARK kerääviin harjoihin ja kauhaharjoihin, sekä STARK RSW-avoharjoihin. Laadukas ja luotettava Dynaset-korkeapainevesipumppu synnyttää korkeapainesuuttimisesta vesisumun, mikä sitoo pölyhiukkaset pienemmällä vedenkulutuksella. Näin myös kerättävä roska pysyy kevyempänä, jolloin myös työkoneen polttoaineenkulutus laskee.

STARK Korkeapaine-pesulaite

STARK painepesulaitteella esimerkiksi linja-autopysäkkien, liikenteenjakajien ja työkoneiden hoituu kädenkäänteessä.

STARK Puomiharjat

Kaivinkoneisiin, yhdistelmäkaivureihin tai muihin puomillisiin koneisiin kiinnitettävällä harjalla voi puhdistaa vaikeapääsyisiä kohteita. Puomiharja soveltuu erinomaisesti myös rautateiden puhdistukseen.

STARK Erikoisharjat/Muut harjatuotteet

 • STARK Lamppuharja
 • STARK Rataharja
 • STARK CRSW-nosturiharja
 • STARK takaharjat 2,5 ja 3 m
 • STARK takaharja 4,5 m
 • STARK keräävät harjalaitteet, kh-t-mallit
 • STARK BSW ASF jyrsityn asfaltin keräämiseen, hardox-kopalla

Muistilista harjalaitteen ostajalle:

 • Mikä on harjalaitteen käyttökohde?
 • Mihin käyttötarkoitukseen harjalaitetta aiotaan käyttöön?
 • Millaiseen työkoneeseen harjalaite on tarkoitus kytkeä?
 • Millainen määrä hydrauliikkaa käytettävästä työkoneesta löytyy?

Tervetuloa STARKin ajan­kohtaisten aiheiden pariin! Löydät yrityksen julkaisemat tiedotteet, tuote­julkistukset sekä muut tuoreet kuulumiset Uutiset-osiosta. Blogi-osiosta löydät tekstejä, joissa avataan syvällisemmin yrityksen tuotteita, toiminta­tapoja sekä arvoja.

Tervetuloa jälleen­myyjien info-sivulle. Löydät täältä STARK-tuotteiden käyttö­oppaat ja huolto-osalistat.