Suomi

Vahvasti valittu - vuodesta 1980 - STARK

STARK kauhaharjat, BSW-mallit

VIDEOT - Laite toiminnassa

STARK Bucket Sweeper BSW-S model sweeping wood chips
Katso video

Kaipaatko laatua?

STARK - Vahvasti valittu
BSW-S kauhaharja
BSW-S kauhaharja
BSW-S kauhaharja
BSW-S kauhaharja
BSW-S kauhaharja
BSW-S kauhaharja
BSW-S kauhaharja
BSW-S kauhaharja
BSW_003_LOWRES
BSW_010_LOWRES
BSW_001_LOWRES
BSW_013_LOWRES
BSW_005_LOWRES
BSW_011_LOWRES
BSW_008_LOWRES
BSW_005_LOWRES
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
BSW_003_LOWRES
BSW_010_LOWRES
BSW_001_LOWRES
BSW_013_LOWRES
BSW_005_LOWRES
BSW_011_LOWRES
BSW_008_LOWRES
BSW_005_LOWRES
previous arrow
next arrow

Yleisesittely - stark kauhaharjat, BSW-mallit

STARK kauhaharjat on suunniteltu katujen ja pihojen sekä teollisuusalueiden, satamien ja lajittelukeskuksien puhdistukseen, alueille, joilla harjalaitteelta vaaditaan suurta puhdistustehoa ja kestävyyttä.

STARK BSW-kauhaharjat ovat suunniteltu raskaaseen ja kuluttavaan työhön erityisesti pyöräkuormaajassa käytettäväksi. Järeärakenteinen kauhaharja on toimintavarma ja pitkäaikainen erikoistyölaite. Kauhan huulilevy 500 HB kulutusterästä, pultattavat säästöterät ja reunakulutuspalat suojaavat kauhaa kulutukselta. Portaattomasti säädettävä harjankorkeus ja tukirullat parantavat tehokkuutta ja lisäävät käyttömukavuutta.

SUNLINE 900 mm lamellit parantavat työjälkeä epätasaisissa harjauskohteissa. Suuri roskasäiliön tilavuus vähentää tyhjennysvälejä.

Hydrauliikkamoottori on integroitu harjatelan sisälle suojaan iskuilta. Puslilla varustettu kytkin suojaa harjatelan hydrauliikkamoottoria käynnistys- ja törmäystilanteissa.

Harjatelan suuri avauskulma mahdollistaa täyden tyhjennyskulman suoraan lavalle. Kun harjatela nousee ylös, voidaan kauha kääntää suoraan alaspäin myös lavalle kipattaessa.

Lisävarusteena saatavat PIN FLOAT -pysty- ja vaakakellunta hitsatuilla sovitteilla parantaa tehokkuutta ja lisää käyttömukavuutta.

Lisävarusteena saatavan kasteluletkuston suuttimet ovat vapaasti sijoitettavia ja suunnattavia.

Puhdistusteho kasvaa lisätarvikkeena saatavalla DYNASET korkeapainejärjestelmällä, joka mahdollistaa tehokkaan pölynsidonnan ja painepesulaitteen liittämisen kauhaharjaan.

Hydrauliikka vaihtoehdot: COMBI Hydrauliikka (harjan pyöritys ja harjarungon nosto 2 letkulla), 4 -letkuhydrauliikka (erillinen harjan pyöritys ja harjarungon nosto), ohjelmoitava hydrauliikka (5 toimintoa) + ohjainyksikkö ohjaamoon.

Kauhaharjan toimintaperiaate:

1) Etuperin ajettaessa kauhaharja kerää helposti suurempiakin kappaleita esim. laudanpätkiä, kivilohkareita tai muovin palasia.

2) Peruuttaessa kauhaharjalla voi viimeistellä harjaustuloksen keräten hienommankin aineksen

Tuotekortti

Soveltuvuus

Applicability of bucket sweeper BSW-S

Teknologiat

SWEEPER FLOAT SYSTEM - Stark

Sweeper Float System

Sweeper Float System -teknologia mahdollistaa työlaitteen vapaan kellunnan ilman, että peruskone ohjaa työlaitetta.

Kellunta tapahtuu tappien, holkkien ja työlaitteen rungossa olevien kelluntahahlojen avulla (Kuvat 1. ja 3.). Tapeissa on rasvaus, joka parantaa karkaistujen holkkien pyörimistä ja vähentää kulumista merkittävästi. Työlaite pääsee kellumaan korkeus- ja sivuittaissuunnassa vapaasti pintaa myötäillen (Kuva 2.).

Sweeper Float System -teknologia mahdollistaa kellunnan myös pitkittäissuunnassa (Kuva 3.).

Nämä ominaisuudet takaavat erinomaisen harjaustuloksen.

Stark FIT

STARK FIT

STARK FIT on työlaitekiinnikejärjestelmä, joka mahdollistaa nopean kiinnityksen vaihdon eri peruskoneiden välillä.

Huolella suunnitellun mitoituksen avulla STARK FIT mahdollistaa yli 50 erilaisen työlaitekiinnikkeen käytön samassa työlaitteessa. Tämä lisää työlaitteen monikäyttöisyyttä ja jälleenmyyntiarvoa.

Järeän mitoituksen vuoksi (16 kpl x M24) se soveltuu myös suurimpien työlaitekiinnikeiden asentamiseen.

900 LINE - Stark

900 Line

Patentoitu 900 mm lamelli yhdistettynä vankkoihin Stark-harjoihin puhdistaa tiet nopeammin ja kustannustehokkaammin.

DBS -pölynsidontajärjestelmä

STARK DBS -Pölynsidontajärjestelmä on markkinoiden tehokkain järjestelmä harjauksen aikana syntyvän pölyn hallintaan. Suuri vesisäiliö ja vapaasti suunnattavat sekä sijoitettavat korkeapainesuuttimet tekevät STARK DBS -järjestelmästä uniikin teknologian.

Hydraulinen korkeapainepumppu muuttaa veden tiheäksi sumuksi, joka sitoo itseensä harjattavasta pinnasta nousevan pölyn. Sumu sitoo itseensä myös hienojakoisen pölyn ja kuluttaa vähemmän vettä. Pölyn sementoituminen harjalaitteen rakenteisiin on vähäistä, polttoineen kulutus laskee ja työajan käyttö tehostuu.

DBS pölynsidontajärjestelmä mahdollistaa harjauksen erityisesti asutuskeskuksissa ja taajamissa, missä katupöly on haitallisinta.

Hydrauliikan tarve

COMBI Hydrauliikka (harjan pyöritys ja harjarungon nosto 2 letkulla), 4 -letkuhydrauliikka (erillinen harjan pyöritys ja harjarungon nosto), ohjelmoitava hydrauliikka (5 toimintoa) + ohjainyksikkö ohjaamoon.

Vakiovarusteet

Kauhan huulilevy 500 HB kulutusterästä, pultattavat säästöterät 500 HB, tukirullat, reunakulutuspalat, 900 mm SUNLINE lamellit, pikakiinnitteinen harjatela, harjatelan hydraulinen nosto kahdella sylinterillä, portaaton harjakorkeuden säätö, muovilokasuoja, pultattavat lokasuojan kaaret, virtauksensäätöventtiili, huomiotarroitus, Stark Fit.

Lisä-/valinnaiset varusteet

PIN FLOAT -pysty ja vaakakellunta hitsatuilla sovitteilla tai SIDE SHIFT -hydraulinen sivuttaissiirto 600 mm VOLVO L60-120/ VOLVO L150 hitsatuilla sovitteilla (vaatii yhden hydrauliikkalohkon tai sähköventtiilin 24V), sivuharjat hydraulisilla nostoilla (vaatii yhden hydrauliikkalohkon tai sähköventtiilin 24V per sivuharja), matalapainekastelujärjestelmä 24V vesipumpulla, korkeapainepölynsidonta DYNASET -korkeapainevesipumpulla, korkeapainepesulaite, virtauksenrajoitin (120 l/min).

Käyttö- ja huolto-ohjekirja

Tervetuloa STARKin ajan­kohtaisten aiheiden pariin! Löydät yrityksen julkaisemat tiedotteet, tuote­julkistukset sekä muut tuoreet kuulumiset Uutiset-osiosta. Blogi-osiosta löydät tekstejä, joissa avataan syvällisemmin yrityksen tuotteita, toiminta­tapoja sekä arvoja.

Tervetuloa jälleen­myyjien info-sivulle. Löydät täältä STARK-tuotteiden käyttö­oppaat ja huolto-osalistat.