Suomi

Vahvasti valittu - vuodesta 1980 - STARK

Harjaus

STARK-harjalaitteet ovat uniikkeja sekä markkinoiden tehokkaimpia. Lukuisat teknologiat, muun muassa Sweeper Double Floating, sekä tekniset ratkaisut takaavat parhaan mahdollisen puhdistustuloksen.

Lähes kaikki harjalaitteemme on saatavissa myös normaalilla sekä erityisen tehokkaalla korkeapainekastelulla. Korkeapainekastelujärjestelmän teho perustuu Dynasetin valmistamaan korkeapainepumppuun, jonka etuina ovat muun muassa pienempi veden sekä polttoaineen kulutus. Harjojen laadun viimeisenä sinettinä toimii patentoitu EcoLine-lamelli, joka tarjoaa huomattavasti totuttua pidemmän käyttöiän.

Erikoisuutena STARK valmistaa erilaisia harjoja myös kasettilamellilla (pat. EcoLine), jonka ansiosta harjalaitteen heitto-ominaisuudet korostuvat entisestään.

Harjaus - varastotuotteet

korkeapainepölynsidonta

STARK korkeapainepölynsidonta

STARK korkeapaine­pölyn­sidonta­järjestelmä on suunniteltu kestämään ammattikäyttöä. Korkeapaine­pölyn­sidonta­järjestelmä lisää tehokkuutta. Järjestelmän avulla saat STARK harjastasi entistä monipuolisemman työlaitteen.

» Tutustu tuotteeseen
stark puomiharja

STARK puomiharjat EBS

STARK puomiharjaa voidaan käyttää kaivinkoneissa, yhdistelmäkaivureissa tai muissa koneissa, jossa on erillinen puomi. Puomiharjalla voidaan puhdistaa vaikeapääsyisiä kohteita, kuten aidan taustat, ja puomiharja soveltuu erinomaisesti myös rautateiden puhdistukseen.

» Tutustu tuotteeseen
Tornado kauhaharja

STARK Tornado kauhaharja

STARK kauhaharjat on suunniteltu katujen ja pihojen sekä teollisuusalueiden, satamien ja lajittelukeskuksien puhdistukseen, alueille, joilla harjalaitteelta vaaditaan suurta puhdistustehoa ja kestävyyttä. Kauhaharjaa voidaan käyttää traktoreissa, kiinteistönhoitokoneissa ja pyöräkuormaajissa.

» Tutustu tuotteeseen

Harjaus - projektituotteet

Projektituotteet ovat työlaitteita, joiden lähtökohtana ovat asiakkaan vaatimukset. Tuotteita voidaan muokata eri peruskoneille ja/tai työkohteen mukaisesti.

The STARK Runway Lightbar Sweeper in action

STARK lamppuharja

STARK Lamppuharja on suunniteltu käytettäväksi pyöräkoneen kuormaimessa tai traktoreiden etu- tai taka- 3-piste kiinnityksissä. Vankka runko, joka on valmistettu korkealaatuisesta rakenneteräksestä ja johtavien eurooppalaisten valmistajien komponenteista, varmistaa toiminnan luotettavuuden, tehokkuuden ja kestävyyden.

» Tutustu tuotteeseen
Backview of the STARK Rear Sweeper 4,5 m

STARK takaharja 4,5 m

STARK THM 4500 mekaaninen takaharja on tarkoitettu suurten alueiden tehokkaaseen harjaukseen, kuten lentokentät, satamat, terminaalit, teollisuusalueet. Käytettäväksi työkoneissa 3-pistekiinnityksellä. Työleveys 4500 mm, mahdollistaa suurten alueiden tehokkaan harjauksen.

» Tutustu tuotteeseen
STARK takaharjat

STARK takaharjat 2,5 ja 3 m

STARK takaharja on suunniteltu käytettäväksi traktorin nostolaitteessa vakaaseen harjaukseen esimerkiksi jalkakäytävillä, risteyksissä, luistinradoilla. Pyöritysvoiman takaharja saa mekaanisesti voimanulosotosta (PTO) nivelakseleiden välityksellä. Takaharja kääntyy hydraulisesti molemmille sivuille 15°.

» Tutustu tuotteeseen
The STARK Railway Sweeper attachment first picture

STARK rataharja

STARK rataharja on suunniteltu käytettäväksi kaivinkoneissa ja yhdistelmäkaivureissa. STARK rataharja on tarkoitettu vaihteiden, ratapihojen ja tasoristeyksien nopeaan ja tehokkaaseen lumen poistoon. Rataharja kiinnitetään pikakiinnityksellä kiskopyörillä varustetun kaivinkoneen tai yhdistelmäkaivurin kääntölaitteeseen.

» Tutustu tuotteeseen

Tervetuloa STARKin ajan­kohtaisten aiheiden pariin! Löydät yrityksen julkaisemat tiedotteet, tuote­julkistukset sekä muut tuoreet kuulumiset Uutiset-osiosta. Blogi-osiosta löydät tekstejä, joissa avataan syvällisemmin yrityksen tuotteita, toiminta­tapoja sekä arvoja.

Tervetuloa jälleen­myyjien info-sivulle. Löydät täältä STARK-tuotteiden käyttö­oppaat ja huolto-osalistat.