Suomi

Vahvasti valittu - vuodesta 1980 - STARK

Kauhaharja vai avoharja – minkä laitteen valitset?

Kun asfaltti alkaa lisääntyneiden auringonsäteiden ansiosta vähän pilkottaa, ensimmäiset harjakoneet Suomessa ovat jo täydessä työn touhussa. Harjauskulttuuriltaan erilaisessa naapurimaassamme Norjassa otetaan sen sijaan samaan aikaan rennommin, ja ehkä kysellään tarjouksia tulevan kauden uusista laitteista.

Suomessa kauhaharjat ja keräävät harjat ovat malleina suosittuja, kun Ruotsissa luotetaan paljon listalamellilla varustettuihin avoharjoihin sekä kerääviin harjoihin. Norjalaiset taasen kallistuvat käyttämään perinteisempiä avoharjoja, vaikka keräävät harjat nostavat sielläkin suosiotaan. Vaikka olemme naapureita, tavat tehdä kiinteistöhuoltoa poikkeavat toisistaan paljon. Kaikkia maita yhdistää se, että harjalaitteiden on oltava hyvässä iskussa, kun työt taas alkavat.

Valmistautuessa uuteen harjakauteen on siis syytä sukeltaa taas hydrauliikkaöljyn ja lenkkiavainten maailmaan. Tarkistuslistalla pitää olla muiden kuluvien osien lisäksi ehdottomasti lamellit. Niitä on syytä olla jäljellä enemmän kuin kymmenen senttiä.

Terien kunnon varmistaminen sekä pohjalevyn ja keräävän harjan polyuretaanitiivisteen mahdolliset kulumat kuuluvat myös tarkistettaviin asioihin. Hydrauliikkaletkuissa ei saa olla vuotoja talven jäljiltä. Kastelujärjestelmän osalta on hyvä tarkistaa, ettei säiliö ole jäässä.

STARKin harjalaitteet ovat toki tehty kestämään. Kertoohan siitä jo sekin, että yli 20 vuotta vanhoihin veteraaneihin kysytään edellään varaosia. Haluamme, että työlaitteesi palvelee sinua mahdollisimman turvallisesti, tehokkaasti ja pitkään. Pidetään harjoista huolta huoltamalla!

Harjojen käyttöohjekirjojen mukana tulevat myös kirjalliset ohjeet huoltamiseen. Lisäksi STARK huoltopalvelu sekä jälleenmyyjäsi vastaavat mielellään huoltoon liittyvissä kysymyksissäsi.

Ota yhteyttä STARK huoltopalveluun!

puh. +358 400 480 401, sähköposti parts@stark.fiKatso tuoteoppaamme harjatuotteista »

Tutustu harjalaitteiden huolto-osiin verkkokaupassamme »

STARK takaharjat

Tulevat tapahtumat

Villi Länsi 31.3. – 1.4. ja Mansen mörinät 14. – 15.4. Molemmissa tapahtumissa on esillä kevään sesongin lisälaitteita, jotka sopivat kiinteistöjen pihoille sekä teille.

» Lue lisää

Me olemme STARK – tuotteet

Korviimme tänne Lapinlahden tehtaalle on kiirinyt tieto, että työkoneistamme, kuten esimerkiksi U-aurasta, nivelaurasta sekä harjalaitteistamme, puhutaan tuolla kentällä varsin mairittelevaan sävyyn.

» Lue lisää

Yhdessä me olemme STARK

Kahvi ja voileipäkakku. Siinä on yhdistelmä, jonka avulla STARK porskuttaa vahvasti vuodesta toiseen edelläkävijänä työkoneiden tuotekehityksen kärjessä.

» Lue lisää
STARK-logo-image

Lametal Oy:lle uusi omistuspohja

Yrityksen avainhenkilöt sekä Canelco Management Oy vahvistavat tulevaisuutta. Lametal Oy:n avainhenkilöt sekä Canelco Management Oy ovat ilmoittaneet allekirjoittaneensa yrityskaupan 2.7.2021.

» Lue lisää

Tervetuloa STARKin ajan­kohtaisten aiheiden pariin! Löydät yrityksen julkaisemat tiedotteet, tuote­julkistukset sekä muut tuoreet kuulumiset Uutiset-osiosta. Blogi-osiosta löydät tekstejä, joissa avataan syvällisemmin yrityksen tuotteita, toiminta­tapoja sekä arvoja.

Tervetuloa jälleen­myyjien info-sivulle. Löydät täältä STARK-tuotteiden käyttö­oppaat ja huolto-osalistat.