Suomi

Vahvasti valittu - vuodesta 1980 - STARK

STARK kauhaharjat, BSW-ASF-mallit

VIDEOT - Laite toiminnassa

The STARK Bucket Sweeper, ASF -model in action
Katso video

Kaipaatko laatua?

STARK - Vahvasti valittu
STARK BUCKET SWEEPERS, ASF -MODELS 1
STARK BUCKET SWEEPERS, ASF -MODELS 2
STARK BUCKET SWEEPERS, ASF -MODELS 3
STARK BUCKET SWEEPERS, ASF -MODELS 4
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
STARK BUCKET SWEEPERS, ASF -MODELS 1
STARK BUCKET SWEEPERS, ASF -MODELS 2
STARK BUCKET SWEEPERS, ASF -MODELS 3
STARK BUCKET SWEEPERS, ASF -MODELS 4
previous arrow
next arrow

Yleisesittely

STARK BSW-ASF -kauhaharjat ovat suunniteltu raskaaseen ja kuluttavaan asfalttityöhön erityisesti pyöräkuormaajassa käytettäväksi. Järeärakenteinen kauhaharja on toimintavarma ja pitkäaikainen erikoistyölaite.

Järeä HARDOX 400 -rakenteinen kauha kestää kulutusta ja iskuja. Kauhan huulilevy 500 HB kulutusterästä, pultattavat 16 mm säästöterät ja reunakulutuspalat (ei kuvissa) suojaavat kauhaa kulutukselta.

SUNLINE 900 mm lamellit parantavat työjälkeä epätasaisissa harjauskohteissa. Suuri roskasäiliön tilavuus vähentää tyhjennysvälejä.

Hydrauliikkamoottori on integroitu harjatelan sisälle suojaan iskuilta. Puslilla varustettu kytkin suojaa harjatelan hydrauliikkamoottoria käynnistys- ja törmäystilanteissa.

Harjatelan suuri avauskulma mahdollistaa täyden tyhjennyskulman suoraan lavalle. Kun harjatela nousee ylös, voidaan kauha kääntää suoraan alaspäin myös lavalle kipattaessa.

Lisävarusteena saatavat PIN FLOAT -pysty- ja vaakakellunta hitsatuilla sovitteilla tai Hydraulic Side Shift -hydraulinen sivuttaissiirto 600 mm VOLVO BM hitsatuilla sovitteilla parantavat tehokkuutta ja lisäävät käyttömukavuutta.

Hydrauliikan tarve: kytkentä vähintään kahdella letkulla, vaatii vähintään yhden kaksitoimisen hydrauliikkalohkon, öljyntuotto oltava 55-120 l/min.

Hydrauliikka vaihtoehdot: COMBI Hydrauliikka (harjan pyöritys ja harjarungon nosto 2 letkulla), 4 -letkuhydrauliikka (erillinen harjan pyöritys ja harjarungon nosto), ohjelmoitava hydrauliikka (5 toimintoa) + ohjainyksikkö ohjaamoon.

Kauhaharjan toimintaperiaate:

  1. Etuperin ajettaessa kauhaharja kerää helposti suurempiakin kappaleita esim. laudanpätkiä, kivilohkareita tai muovin palasia.
  2. Peruuttaessa kauhaharjalla voi viimeistellä harjaustuloksen keräten hienommankin aineksen.

STARK työlaitteen pitkän elinkaaren takaa kotimainen STARK huolto- ja osapalvelu.

Tuotekortti

Soveltuvuus

Applicability of bucket sweeper BSW-ASF model

Teknologiat

900 LINE - Stark

900 Line

Patentoitu 900 mm lamelli yhdistettynä vankkoihin Stark-harjoihin puhdistaa tiet nopeammin ja kustannustehokkaammin.

SWEEPER FLOAT SYSTEM - Stark

Sweeper Float System

Sweeper Float System -teknologia mahdollistaa työlaitteen vapaan kellunnan ilman, että peruskone ohjaa työlaitetta.

Kellunta tapahtuu tappien, holkkien ja työlaitteen rungossa olevien kelluntahahlojen avulla (Kuvat 1. ja 3.). Tapeissa on rasvaus, joka parantaa karkaistujen holkkien pyörimistä ja vähentää kulumista merkittävästi. Työlaite pääsee kellumaan korkeus- ja sivuittaissuunnassa vapaasti pintaa myötäillen (Kuva 2.).

Sweeper Float System -teknologia mahdollistaa kellunnan myös pitkittäissuunnassa (Kuva 3.).

Nämä ominaisuudet takaavat erinomaisen harjaustuloksen.

Hydrauliikan tarve

Kytkentä vähintään kahdella letkulla, vaatii vähintään yhden kaksitoimisen hydrauliikkalohkon, öljyntuotto oltava 55-120 l/min.

Vakiovarusteet

HARDOX 400 -rakenteinen kauha, kauhan huulilevy 500 HB kulutusterästä, pultattavat 16 mm säästöterät 500 HB, tukirullat, reunakulutuspalat, 900 mm SUNLINE lamellit, pikakiinnitteinen harjatela, harjatelan hydraulinen nosto kahdella sylinterillä, portaaton harjakorkeuden säätö, muovilokasuoja, pultattavat lokasuojan kaaret, virtauksensäätöventtiili, huomiotarroitus. PIN FLOAT -pysty ja vaakakellunta hitsatuilla sovitteilla TAI SIDE SHIFT -hydraulinen sivuttaissiirto 600 mm VOLVO BM hitsatuilla sovitteilla (vaatii yhden hydrauliikkalohkon tai sähköventtiilin 12 tai 24V), sivuharjat hydraulisilla nostoilla (vaatii yhden hydrauliikkalohkon tai sähköventtiilin 12 tai 24V per sivuharja).

Käyttö- ja huolto-ohjekirja

Tervetuloa STARKin ajan­kohtaisten aiheiden pariin! Löydät yrityksen julkaisemat tiedotteet, tuote­julkistukset sekä muut tuoreet kuulumiset Uutiset-osiosta. Blogi-osiosta löydät tekstejä, joissa avataan syvällisemmin yrityksen tuotteita, toiminta­tapoja sekä arvoja.

Tervetuloa jälleen­myyjien info-sivulle. Löydät täältä STARK-tuotteiden käyttö­oppaat ja huolto-osalistat.