Suomi

Vahvasti valittu - vuodesta 1980 - STARK

Erikoistuotteet

STARK valmistaa myös pitkälle kehitettyjä erikoissegmentin tuotteita muun muassa lentokentille, asvalttityömaille ja tienhoitoon sekä erilaisten kiskojen puhdistamiseen. Nämä projektituotteet räätälöidään pitkälti asiakkaiden tarpeiden ja toivomusten mukaan noudattaen muista tuotteistamme tuttua, tinkimätöntä laatutasoa. Vahva halu suunnitella ja valmistaa asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla palvelevat erikoistuotteet on saattanut STARKin yhteen maailmanlaajuisen asiakaskunnan kanssa.

The STARK Runway Lightbar Sweeper in action

STARK lamppuharja

STARK Lamppuharja on suunniteltu käytettäväksi pyöräkoneen kuormaimessa tai traktoreiden etu- tai taka- 3-piste kiinnityksissä. Vankka runko, joka on valmistettu korkealaatuisesta rakenneteräksestä ja johtavien eurooppalaisten valmistajien komponenteista, varmistaa toiminnan luotettavuuden, tehokkuuden ja kestävyyden.

» Tutustu tuotteeseen
The STARK Railway Sweeper attachment first picture

STARK rataharja

STARK rataharja on suunniteltu käytettäväksi kaivinkoneissa ja yhdistelmäkaivureissa. STARK rataharja on tarkoitettu vaihteiden, ratapihojen ja tasoristeyksien nopeaan ja tehokkaaseen lumen poistoon. Rataharja kiinnitetään pikakiinnityksellä kiskopyörillä varustetun kaivinkoneen tai yhdistelmäkaivurin kääntölaitteeseen.

» Tutustu tuotteeseen

Tervetuloa STARKin ajan­kohtaisten aiheiden pariin! Löydät yrityksen julkaisemat tiedotteet, tuote­julkistukset sekä muut tuoreet kuulumiset Uutiset-osiosta. Blogi-osiosta löydät tekstejä, joissa avataan syvällisemmin yrityksen tuotteita, toiminta­tapoja sekä arvoja.

Tervetuloa jälleen­myyjien info-sivulle. Löydät täältä STARK-tuotteiden käyttö­oppaat ja huolto-osalistat.