Suomi

Vahvasti valittu - vuodesta 1980 - STARK

Auraus

STARK Relax -aurat ovat kaikkien aikojen monipuolisimmat, fiksuimmat ja lujimmat. Runsas auravalikoima sisältää U-, nivel-, perhos- ja alueauroja 3-30 tonnin kokoluokkiin.

Lukuisat patentoidut sekä huippulaadukkaat tekniset ratkaisut tekevät auraamisesta sujuvaa ja nopeaa ja varmistavat tasaisen lopputuloksen.

Tehokkaan polanteenpoiston varmistavat STARK Relax -teknologia sekä innovatiivinen kellunta. Nivelaurojen kantatut reunat sekä U-aurojen kotelorakenne puolestaan takaavat tuotteiden pitkäikäisyyden.

STARK-aurojen valikoima on suuri etenkin U-auroissa, sillä niitä valmistetaan niin pienimpiin ympäristökoneisiin kuin aina suuriin, noin 30 tonnin pyöräkuormaajiin asti.

STARK RELAX nivelaura

STARK RELAX nivelaurat yli 6t koneisiin

STARK RELAX -nivelaura on markkinoiden monipuolisin lumiaura. RELAX -nivelaura soveltuu erinomaisesti mm. pihojen, teiden ja metsäautoteiden auraukseen. Patentoidun RELAX -teränlaukaisumekanismin ansiosta auralla voidaan poistaa myös polannetta. RELAX -nivelauraa voidaan käyttää kiinteistönhoitokoneissa, traktoreissa ja pyöräkuormaajissa.

» Tutustu tuotteeseen
nivelaurat

STARK RELAX nivelaurat alle 6t koneisiin

STARK RELAX -nivelaurat ovat markkinoiden monipuolisimpia lumiauroja. RELAX -nivelaura soveltuu erinomaisesti mm. pihojen ja teiden auraukseen. Patentoidun RELAX -teränlaukaisumekanismin ansiosta auralla voidaan poistaa myös polannetta. RELAX -nivelauraa voidaan käyttää kiinteistönhoitokoneissa, traktoreissa ja pyöräkuormaajissa.

» Tutustu tuotteeseen
Alueaura

STARK RELAX alueaurat

STARK RELAX alueaura on vahva yleisaura, joka soveltuu erinomaisesti taajama-alueiden kevyenliikenteenväylien ja tieverkostojen puhtaanapitoon. Alueauraa voidaan käyttää traktoreissa, kiinteistönhoitokoneissa ja pyöräkuormaajissa.

» Tutustu tuotteeseen
perhosaurat

STARK RELAX perhosaurat

STARK RELAX -perhosaura on erittäin hyvillä lumenheitto-ominaisuuksilla varustettu yleisaura, kun tarvitaan hyviä lumen heitto-ominaisuuksia molemmin puolin auraa. Auraa voidaan käyttää traktoreissa, kiinteistönhoitokoneissa ja pyöräkuormaajissa.

» Tutustu tuotteeseen
alueaura ammattikäyttöön

STARK alueaurat

STARK alueaura on vahva yleisaura, joka soveltuu erinomaisesti taajama-alueiden kevyenliikenteenväylien ja tieverkostojen puhtaanapitoon. Auraa voidaan käyttää traktoreissa, kiinteistöhoitokoneissa ja pyöräkuormaajissa. Auran lumen heitto-ominaisuudet ovat erittäin hyvät siiven optimaalisen geometrian ja teräkulman ansiosta. Aura on vakaa työntää jämäkän rakenteensa, hyvän kelluntansa ja optimoidun painonsa ansiosta.

» Tutustu tuotteeseen

Tervetuloa STARKin ajan­kohtaisten aiheiden pariin! Löydät yrityksen julkaisemat tiedotteet, tuote­julkistukset sekä muut tuoreet kuulumiset Uutiset-osiosta. Blogi-osiosta löydät tekstejä, joissa avataan syvällisemmin yrityksen tuotteita, toiminta­tapoja sekä arvoja.

Tervetuloa jälleen­myyjien info-sivulle. Löydät täältä STARK-tuotteiden käyttö­oppaat ja huolto-osalistat.