Suomi

Vahvasti valittu - vuodesta 1980 - STARK

Arvonnan säännöt

1. Arvonnan järjestäjä

Stark/Lametal Oy
Kaskenviertäjäntie 2
73100 Lapinlahti
SUOMI
Myöhemmin ”arvonnan järjestäjä”.

2. Kuinka arvontaan voi osallistua ja osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voi osallistua niin kauan kuin Stark kerää palautteita nettisivuilla olevan lomakkeen kautta.
https://www.stark.fi/kerro-kokemuksistasi-starkin-tyolaitteista/

Arvontaan osallistutaan jättämällä palaute ja yhteystiedot Starkin nettisivuilla. Arvonta julkaistaan Facebookissa ja Instagramissa, kotisivuilla sekä uutiskirjeissä. Myös jälleenmyyjät voivat jakaa palautteenantolinkkiä.

Palkinnon arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, jotka ovat täyttäneet 18 vuotta.

Arvonnan järjestäjällä on oikeus jättää huomioimatta sellaiset osallistumiset, joita ei ole tehty näiden ehtojen mukaisesti.

3. Arvonnan suorittaminen ja palkinnon luovutus

Palkinto arvotaan osallistuneiden eli palautteen antaneiden kesken kuukausittain. Arvonnan järjestäjä ottaa yhteyttä palkinnon voittajaan henkilökohtaisesti.

4. Palkinto

Arvonnan voittaja saa palkinnoksi 30-50 euron arvoisen STARK tuotepaketin.

Voittajia arvotaan yksi/kuukausi.

5. Palkintoon liittyvät ehdot

Yksi henkilö voi osallistua arvontaan vain kerran. Kilpailun järjestäjällä on oikeus jättää huomioimatta sellaiset osallistumiset, joita ei ole tehty sääntöjen mukaisesti. Voittajaan tullaan olemaan yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse.

Mikäli voittajaa ei saada kiinni, osallistuja on antanut virheelliset tai puutteelliset yhteystiedot tai palkintoilmoitusta tai palkintoa ei muusta kuin Järjestäjistä johtuvasta syystä voida toimittaa voittajalle, Järjestäjillä ei ole velvollisuutta toimittaa palkintoa tai sitä vastaavaa korvausta voittajalle. Palkinnot ovat aina henkilökohtaisia eikä niitä voi siirtää kolmannelle taholle. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi.

6. Järjestäjän vastuu

Arvonnan järjestäjän ja yhteistyökumppanin vastuu rajoittuu näissä säännöissä mainitun palkinnon euromääräiseen arvoon. Arvonnan järjestäjä ja yhteistyökumppani eivät vastaa mahdollisista teknisistä syistä tapahtuneista virhearvonnoista tai todetuista väärinkäytöksistä.

7. Arpajaisvero

Arvonnan järjestäjä vastaa arpajaisverosta.

8. Muut ehdot

Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin. Arvonta ei ole Instagramin tai Facebookin sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima eikä millään tavalla liity Instagramiin tai Facebookiin. Voittajan nimi ja palaute voidaan julkaista Starkin hallinnoimilla Instagram- ja Facebook-sivuilla sekä netti- ja mobiilisivuilla.

Tervetuloa STARKin ajan­kohtaisten aiheiden pariin! Löydät yrityksen julkaisemat tiedotteet, tuote­julkistukset sekä muut tuoreet kuulumiset Uutiset-osiosta. Blogi-osiosta löydät tekstejä, joissa avataan syvällisemmin yrityksen tuotteita, toiminta­tapoja sekä arvoja.

Tervetuloa jälleen­myyjien info-sivulle. Löydät täältä STARK-tuotteiden käyttö­oppaat ja huolto-osalistat.